Nogometaši Varaždina u prijateljskom susretu ugostili Jarun, prvo poluvrijeme odigrao i Igor Postonjski Foto: ilustracija

Nogometaši Varaždina u prijateljskom susretu ugostili Jarun, prvo poluvrijeme odigrao i Igor Postonjski

| 22.2.2023. u 19:52h | Objavljeno u Sport

U sklopu priprema za nedjeljni prvenstveni susret 23. kola SuperSport HNL na Gradskom vrtu protiv momčadi Osijeka, nogometaši Varaždina odigrali su danas na svom stadionu pripremnu utakmicu s drugoligašem Jarunom, devetoplasiranim sastavom SuperSport Prve NL.

Varaždin je pobijedio rezultatom 2:1, golovima Herrere i Urate. Nakon duljeg vremena, točnije od 14. kolovoza i utakmice u Gradskom vrtu, gdje je doživio prijelom noge, danas je zaigrao i Igor Postonjski, koji je odradio prvo poluvrijeme i bit će u konkurenciji za nedjeljno nadmetanje.

Postonjski je 7. veljače odigrao posljednjih 15 minuta prijateljskog susreta u Koprivnici protiv Slaven Belupa, međutim, bio je to nastup kojim se tek željelo vidjeti kako će noga reagirati na opterećenje,dok je današnji susret odradio pod punim opterećenjem i bez posljedica.

U sastavu Varaždina bio je i novopridošli Domagoj Drožđek, koji će također kandidirati za nadmetanje u Osijeku. Trener momčadi Mario Kovačević u današnjem je susretu imao na rasolaganju 16 igrača, onih koji su do sada imali manju minutažu u prvenstvu.