Nogometaši Novog Marofa ostali bez trenera, koji je podnio ostavku

| 11.7.2023. u 10:50h | Objavljeno u Sport

Nakon završene sezone 2022./2023. okrećemo se novoj sezoni 2023./2024. Polako se bliži početak priprema i polako se privodi kraju igračka križaljka, a o možebitnim odlascima i dolascima uskoro. No, jedan odlazak za sada moramo istaknuti. Naime nakon četiri godine, kormilo seniorske ekipe napustio je trener Krunoslav Turković. Nakon završetka netom završene sezone, trener Turković podnio je ostavku koju je prihvatila i uprava kluba, objavljeno je na službenom facebook profilu NK Novi Marof.

- U ove protekle četiri godine trener je zajedno s klubom složio respektabilnu, mladu i perspektivnu ekipu. U te četiri sezone trener je ispunio sve ciljeve uprave, od slaganje igračke križaljke, preko ulaska u Elitnu ligu (gdje nam je prvo mjesto u 1. ŽNL izmaklo zbog gol razlike) pa do ove sezone u kojoj su ostvareni zadani ciljevi, a to je ulazak u Ligu za prvaka te je u kupu došao do finala koje smo nažalost izgubili.

Trener Turković je u potpunosti živio za klub te je osim trenerskog posla i obavlja sve druge poslove za dobrobit igrača i samog kluba. Iako je došlo vrijeme rastanka, gospodin Turković neće „napustiti“ SVOJ klub već će i dalje ostati uz njega i u njemu. Ovim putem se želimo SVI zahvaliti treneru Turkoviću za dosadašnji rad te za protekle četiri godine. Veliko hvala od svih članova uprave, predsjednika, svih seniorskih igrača te vjerujemo kako i od simpatizera našeg kluba. Hvala treneru, te mu želimo puno sreće u nastavku trenerskog posla. Što se novog trenera tiče, novo ime objavit ćemo uskoro - piše  u objavi NK Novi Marof.