Nogometaši Ivančice počeli s pripremama za Elitnu ligu,u kojoj im je cilj osvajanje naslova prvaka

Varaždinske vijesti | 19.7.2022. u 18:30h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Ivančice počeli su pripreme za novu sezonu u Elitnoj ligi. Prozivku igrača obavio je novo trener momčadi Ivica Cikač, kojem se odazvao 21 igrač.

Novo ime u klubu je Robert Malnar (28), koji je bio član BSK Belica, gdje je bio najbolji strijelac s 22 postignuta gola, a nastupao je i za juniorsku nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Okupljenim igračima uvodno se obratio Antun Gregur, član izvršnog odbora Kluba, koji je istaknuo da je Uprava kluba povjerenje u novoj sezoni dala treneru Ivici Cikaču, koji je bio jedan od najboljih igrača i strijelaca Kluba, s ciljem da kvalitetno odradi pripreme Igrače je zamolio da disciplinirano izvršavaju postavljene zadatke.

Trener momčadi Ivica Cikač naglasio je da će se u sklopu priprema odigrati sedam pripremnih utakmica, a da ovaj tjedan trebaju odraditi četiri treninga te da igrači predstojećeg vikenda još imaju prilike igrati na malonogometnim turnirima, ali nakon nedjelje 24. srpnja, to više neće tolerirati.

Momčad ima zadatak da se što bolje uigra i da u novoj prvenstvenoj sezoni ide s ciljem osvajanja prvog mjesta u Elitnoj ligi.

Od igračkog kadra momčadi će se priključiti još petorica igrača koji su bili spriječeni da dođu na prozivku, Vuglač, Vusić, Koren, Novak i Strugar.

Ivančica bi ove subote trebala odigrati i prvu pripremnu utakmicu i to u Margečanu s tamošnjom Mladosti.