NK Varteks počeo s učlanjivanjem u klub za 2021. godinu Foto: NK Varteks

NK Varteks počeo s učlanjivanjem u klub za 2021. godinu

Varaždinske vijesti | 9.2.2021. u 19:12h | Objavljeno u Sport

Početkom veljače Nogometni klub Varteks počeo je s učlanjivanjem u klub za 2021. godinu.

Člansko upravljanje klubom, odnosno "socios model" kakav Bumbari gaje od samih početaka 2011. godine na snazi je do danas, a u doslovnom smislu on znači "jedan član – jedan glas". Ove godine ujedno slave 10 godina kluba, a time zaokružuju velike projekte koje su u tom razdoblju ostvarili. Od izgradnje modernog nogometnog kampa u Hrašćici, formiranja Škole nogometa koja danas ima 11 kategorija (od toga dvije ženske ekipe), a od druge županijske lige, prva momčad stigla je do 3. HNL Sjever.

Prisjetili su se i svojih početaka, koji nisu bili laki, ali su bili puni entuzijazma i ljubavi prema nogometu.

- Kada s određenim odmakom gledamo deset godina unatrag, može se vidjeti što je skupina ljudi, entuzijasta, prijatelja, simpatizera, ljubitelja nogometa spremna učiniti kako bi došla do zacrtanog cilja.Osnivačka skupština, 'regrutiranje' nogometaša, prvi trening u Jalkovcu, prvi igrači, prva utakmica, prvo istrčavanje na teren, prvi gol, prvo natjecanje, prvi huk navijača s ograde pokraj travnjaka, prvi poraz, prva pobjeda... - prisjetili su se.

Naglasili su što znači članstvo u Varteksu.

- Svaki naš član je pojedinac koji se broji, koji sudjeluje u odlučivanju, glasanju i čuje se njegov glas. Socios model koji je izabran čistog srca i s nadom da je to korak naprijed za cjelokupnu nogometnu zajednicu u našem kraju i šire, omogućava upravo to – da ti, ja, ona, on – bude Varteks i uživa u igri – napisali su iz Varteksa i pozvali sve na učlanjenje koje se može obaviti preko pristupnice.

Za sve dodatne informacije možete im se javiti na njihovoj službenoj Facebook stranici, a više detalja doznati na webu.

Označeno u