NK VARAŽDIN Dražen Vitez: Jako smo zadovoljni sezonom, ne mijenjamo dobitnu kombinaciju

| 3.6.2024. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina su nedavno završeno prvenstvo okončali na šestom mjestu tablice, što je identično lanjskom rezultatu,a što je do sada najbolji plasman od kada se NK Varaždin natječe u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa.

Razlika u odnosu na prošlu sezonu jedino je u osvojenim bodova. U prošloj, povratničkoj sezoni u najelitniji rang, varaždinska je momčad sakupila 46 bodova, dok je ove sezone osvojeno četiri boda manje. Predsjednik kluba Dražen Vitez zadovoljan je ostvarenim.

- Jako smo zadovoljni u klubu s postignutim rezultatom i s cijelom sezonom i to iz više razloga. Iz kluba je otišlo pet standardnih prvotimaca, Elezi, Pellumbi, Pilj, Brodić i Bručić, a njihovim smo odlaskom afirmirali naše igrače, Belcara i Lusavca, koji su postali standardni u prvoj ekipi i bez njih se ne počinje. Belcar je, na žalost, imao ozljedu pred kraj sezone, ali doći će spreman na pripreme. Osim toga, priliku su dobili naši mladi juniori, Lesjak, Šegović, Levanić, Mamić, Težak i Domjanić, koji su svojim zalaganjem i radom pokazali da klub ima budućnost, ali na njima je da se i dalje dokazuju i da se pokušaju izboriti za svoje mjesto u prvoj momčadi. Mogu samo čestitati treneru Šafariću i njegovom stručnom stožeru na odličnom završetku sezone. Naravno, neću zaboraviti ni trenera Maria Kovačevića i njegov stručni stožer, koji je dao doprinos u prvom dijelu sezone - rekao je uvodno predsjednik Vitez...

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti...