Nezapamćeni redovi za ulaznice za nedjeljnu utakmicu Varaždina s Hajdukom: "Ovo nisam u životu u Varaždinu doživel" Foto: čitatelj

Nezapamćeni redovi za ulaznice za nedjeljnu utakmicu Varaždina s Hajdukom: "Ovo nisam u životu u Varaždinu doživel"

| 28.10.2024. u 16:47h | Objavljeno u Sport

- Ovo nisam u životu u Varaždinu doživel, javio nam je jedan čitatelj koji je odlučio danas, prvog dana prodaje, nabaviti svoju ulaznicu za nedjeljni prvenstveni susret Varaždina i Hajduka, a kakva je navala za ulaznice dokumentirao nam je i fotografijom.

Prodaja ulaznica za utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a, koja će se između četvrtoplasiranog Varaždina i prvoplasiranog Hajduka igrati u nedjelju na Gradskom stadionu u Varaždinu, od 17 sati i 30 minuta, počela je danas.

Od danas do petka ulaznice će se prodavati u vremenu od 16:30 do 19:30 sati. Za ložu a trebat će izdvojiti 20 eura, lijevi i desni dio zapadne tribine košta 15 eura, istočna tribina 10 eura, kao i južba tribina, koja je namijenjena gostujućim navijačima.

Ulaznice su dostupne isključivo na Ticket Pointu kod stadiona, što znači da nema online prodaje ulaznica.

- Ukoliko ulaznice kupujete za neku drugu osobu (ili više ljudi) potrebno je znati njihove osobne podatke (ime, prezime te datum rođenja).Na Zapadnoj tribini su zabranjena obilježja gostujućeg kluba - obavijesti su iz NK Varaždin.