Nedim Halilović završio karijeru: Mogao sam i više, ali zadovoljan sam

| 2.11.2022. u 09:44h | Objavljeno u Sport

Nakon više od 20 godina profesionalne karijere igrač nekadašnjeg prvoligaša Varteksa Nedim Halilović nedavno se u dresu Novom Marofa, člana Elitne lige varaždinskog ŽNS-a, odlučio oprostiti od nogometa.

Bilo je to 11. listopada ove godine, na prijateljskom susretu između Novog Marofa i prvoligaša Varaždina, koji je bio organiziran u sklopu proslave 95. godina postojanja NK Novi Marof. Klub mu je tada, uz ostalo, poklonio njegov dres s brojem 17, kojeg je nosio kada je od rujna 2016. godine branio boje novomarofskog kluba

- Jednom mora doći kraj, isto je da li sada, ili za godinu-dvije. Profesionalizam je već odavno prestao, a sada sam odlučio završiti i s amaterskim nogometom. Do sada sam se hvala Bogu naigrao nogometa i već sam se ga pomalo i zasitio - rekao je uvodno 43-godišnji Halilović.

Kada je bio profesionalac sve je posvetio nogometu

- Mislim da sam više dao nogometu nego što je on meni. Tijekom karijere mogao sam napraviti i više, ali zadovoljan sam i time što sam ostvario - kaže Halilović.

Kada je bio igrač nekadašnjeg prvoligaša Varteksa imao je priliku ostvariti veliki transfer, ali nije spletom okolnosti.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti....