Nedeljanec pobijedio Bednju s minimalnih 1:0 Foto: Martin Novosel

Nedeljancu pobjeda i prvo mjesto na ljestvici 1. ŽNL

| 31.10.2015. u 16:42h | Objavljeno u Sport

Igrao se derbi susret 11. kola 1. Županijske nogometne lige između vodećih momčadi lige, Nedeljanca i Bednje, u Nedeljancu kojeg je domaćin dobio minimalnom pobjedom 1:0. Strijelac jedinog pogotka je bio Jurica Buden u 33. minuti utakmice. Ovom pobjedom je momčad Nedeljanca preuzela prvo mjesto od Bednje te se sada nalazi na vrhu s 26 bodova, dva boda ispred drugoplasirane Bednje s 24 boda.

U borbi za treće mjesto smo također imali derbi susret između trećeg Poleta (C) i četvrtog Obreša. Utakmica je završila podjelom bodova na obje strane 1:1. Polet (C) je došao u vodstvo u vrlo ranoj fazi utakmice, točnije u 6. minuti, preko Matije Lazara, ali su gosti iz Svetog Ilije izjednačili u 26. minuti kada je pogodak za konačnih 1:1 zabio Tomislav Herceg.

U ostalim susretima je Mladost (M) odigrala neodlučeno kod kuće protiv Rudara 47, Mladost (Š) je doma uvjerljivo poražena 6:1 od Dubravke, Drava (SĐ) je pobijedila 3:0 na gostovanju kod Orača, Čevo je kod kuće izgubio 2:1 od Sloge, a Plitvica (S) je 6:2 pobijedila Ivančicu na domaćem terenu.