Nakon Sandra Meštrića i Tomislav Špruk napustio Dabrove

Napisao/la: -
Tomislav Špruk više nije u svlačionici varaždinske momčadi već karijeru nastavlja u Portugalu Tomislav Špruk više nije u svlačionici varaždinske momčadi već karijeru nastavlja u Portugalu Foto: Krešimir Đurić

Nakon što je nedavno golman Dabrova Sandro Meštrić (24), najbolji golman Premijer lige nakon 13 odigranih kola,napustio momčad GRK Varaždina 1930, varaždinski je klub napustilo i lijevo krilo Tomislav Špruk (22), koji karijeru nastavlja u Sportingu iz Lisabona.

Nema sumnje da će to biti veliki hendikep za momčad trenera Damira Turkovića četiri kola prije kraja ovog dijela prvenstva a uoči doigravanja. Dabrovi su trenutačnotrećeplasirani sastav lige s 19 bodova, jednim manje od vodećih Poreča i Sesveta, a bodom više od četvrtoplasirane Gorice i tri više od petoplasirane Dubrave te su blizu ostvarenja cilja-plasmanu u Ligu za prvaka.

U 15. će kolu varaždinska momčad u subotu, 20. veljače u 20 sati gostovati kod posljednjeplasiranog Dubrovnika, u 16. će kolu 27. veljače ugostiti Spačvu iz Vinkovaca, u 17. ih kolu 6. ožujka očekuje gostovanje kod Dubrave, a u posljednjem,18. kolu, 20. ožujka bit će domaćini Poreču.

- Svaka sljedeća utakmica za nas je meč lopta i na silu ćemo izgurati da dođemo do cilja, koliko god to teško bilo. Rukomet je čvrsta igra, a sile očigledno imamo i uopće nema sumnje da nećemo odraditi ono što očekujemo - naglasio je Turković.

Dražen Novosel

Novinar

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Video galerija

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.