Nakon samo jednog treninga Varaždin s novim trenerom Kovačevićem danas očekuje Kup utakmica Foto: Krešimir Đurić

Nakon samo jednog treninga Varaždin s novim trenerom Kovačevićem danas očekuje Kup utakmica

| 22.9.2021. u 09:34h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Momčad Varaždina danas očekuje susret šesnaestine finala hrvatskog nogometnog Kupa i to protiv Sesveta, sastava kojeg trenira nekadašnji trener Varaždina Branko Karačić.

Nakon što je u prijepodnevnim satima predstavljen javnosti kao novi šef stručnog stožera, a koji je na tom mjestu zamijenio Maria Carevića, s kojim je klub sporazumno raskinuo suradnju, novi trener Mario Kovačević je jučer poslijepodne odradio prvi i jedini trening s momčadi uoči današnjeg nadmetanja u Sesvetama, koje će početi u 15 sati i 30 minuta.

- Od kada sam saznao da ću biti trener Varaždina moja razmišljanja su samo prema Sesvetama. Malo je neobično jedan trening i odmah utakmica, ali drago mi je da je to tako. Znam da su s trenerom Carevićem dobro radili, ali tako je to u nogometu, ako nema rezultata treneri prvi nastradaju. Vidim da je ekipa dobro pripremljena, nema ni puno ozlijeđenih igrača, a kroz jedan trening vidjet ću kakvo je stanje i odlučit ću se za najbolje. Nema skrivanja, dobro nam dođe ova kup utakmica, naša želja i cilj su prolazak u osminu finala, a susret će nam biti i dobra priprema za prvenstveni susret koji nas očekuje sa Solinom, s kojim igramo u nedjelju. Protiv Sesveta ćemo ići hrabro i odlučno, neće biti lagano, ali vjerujem da ćemo već od sutra početi igrati dobro i efikasno i nadam se pobjedi - naglasio je trener varaždinske momčadi Mario Kovačević.