Varteks neće igrati u subotu u Vriju odgođeni susret 12. kola sa sastavom Podravca Foto: Dražen Novosel

Najnovijim mjerama završen jesenski dio sezone za Varteks i Podravinu

| 26.11.2020. u 15:40h | Objavljeno u Sport

S obzirom na danas predstavljene mjere koje stupaju na snagu 28. studenoga i trajat će najmanje do 21. prosinca, a kojima se,među inim, obustavljaju sportska natjecanja i treninzi osim za 1., 2. i 3. kategoriju sportaša u pojedinačnim sportovima i seniorskim ekipama u najvišem stupnju natjecanja, pri čemu se natjecanja i trenizni održavaju bez gledatelja, za nogometaše Varteksa i Podravine završio je jesenski dio sezone u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

Podravina i Varteks trebali su u subotu,28. studenog u 13 sati i 30 minuta odigrati odgođene utakmice 12. kola, pri čemu je Varteks trebao biti gost Podravca u Virju, a Podravina je trebala igrati kod Bjelovara. S obzirom na to da su već prije odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite za Varaždinsku županiju bila obustavljena natjecanja i treniranje za sve sportske ekipe osim u najjvišem stupnju natjecanja, momčad Podravine je zbog nemogućnosti treniranja već ranije odlučila odgoditi susret u Bjelovaru, dok se Varteks odlučio odigrati utakmicu u Virju, odradivši nekoliko treninga u susjednoj, Međimurskoj županiji.

No, s obzirom na danas objavljene mjere nacionalnog stožera a koje stupaju na snagu 28. studenog i trajat će najmanje do 21. prosinca, Varteks neće igrati odgođeni susret u subotu u Virju.Varteks i Podravina nakon 13 odigranih utakmica imaju po 17 osvojenih bodova, s time da se Varteks nalazi na 7. mjestu, a Podravina na 9. mjestu tablice.