Najmlađe rukometašice Koke vodeće u svojoj kategoriji

Varaždinske vijesti | 15.4.2024. u 09:34h | Objavljeno u Sport

Protekli vikend ponovno je prošao radno što se tiče mladih rukometašica Koke u kategorija U – 11 i U – 13.Varaždinke su gostovale u Novom Marofu i Zagrebu a u četiri nastupa upisane su tri pobijede.

U kategoriji U -11 Prve hrvatske lige igralo se u Novom Marofu gdje je ekipa Koke ostvarila nove dvije pobjede . U prvom nastupu Varaždinke su savladale vršnjakinje čakovečkog Zrinskog s 11:7. Najuspješnije bile su Gotić sa 6 i Hrman koja je postigla 3 gola.

U drugom nastupu uvjerljiva pobjeda Koke nad sastavom Preloga rezultatom 17:5.U ovom pomalo neravnopravnom susretu istakle su se Radujković s 4 , te Tkalčec i Andesilić s po 3 gola.

Ekipa Koke nakon 24 kola u konkurenciji 14 ekipa uvjerljivo je vodeća s 44 boda ispred Podravke , Zrinskog i Radnika koji imaju po 38 bodova. Ovaj najmlađi sastav Koke uspješno vodi trenerica Snježana Horvat.

Rukometašice Koke u kategoriji U – 13 igrale su dva susreta u Međužupanijskoj ligi gdje se natječe čak 25 ekipa. Odigrano je 18 kola ,a igralo se na parketu OŠ Jerkovac u Zagrebu.

U prvom nastupu Koka je doživjela minimalni poraz od sastava Sesveta rezultatom 19:18 a najefikasnije su bile Andesilić i Kolenko s 5 , te Koščak koja je postigla 4 gola.

U drugoj utakmici Koka je odmjerila snage s drugim sastavom Sesveta i upisana je uvjerljiva pobjeda rezultatom 25:14.U ovom susretu najefikasnije su bile Andesilić s 8, Habek je postigla 4,te Stilinović i Petričević koje su bile uspješne 3 puta.

Na tablici vode Sesvete s 36, slijede Lokomotiva ( Zagreb) 33,Udarnik ( Gorica ) 32 i Koka s 30 bodova. Ovu selekciju varaždinskog prvoligaša uspješno vodi Maja Čop – Andesilić.