Dejana Milosavljević najavila odlazak iz Koke krajem ove sezone Foto: Martin Novosel

Najbolji strijelac Koke i Prve lige nakon samo jedne sezone odlazi u Podravku

| 11.2.2018. u 13:48h | Objavljeno u Sport

Na službenim stranicama Rukometnog kluba Podravke Vegete objavljena je vijest da je za klub iz Koprivnice, na dvije godine od početka iduće sezone (1. srpnja), potpisala aktualna vanjska igračica varaždinske Koke, a prije riječkog Zameta i Sesveta Agroproteinke, Dejana Milosavljević.

Dejana je trenutno najbolji strijelac Koke i Prve lige sa 130 postignutih golova u 14 odigranih susreta za varaždinski sastav, što je u prosjeku 9,29 golova po susretu. Najbolja igračica Koke tako odlazi iz varaždinskog kluba nakon samo jedne sezone (potpisala za Koku u srpnju prošle godine).

- Sretna sam zbog poziva i potpisa. To je stepenica više u mojoj karijeri, jer Podravka je Podravka. Kao sportašici dragi su mi novi izazovi i veselim se dolasku u Koprivnicu. Međutim, prije toga imam pola sezone obavezu u Varaždinu, gdje želim pošteno odigrati i dati svoj doprinos Koki do kraja prvenstva. Želim da Podravka Vegeta sa mnom napravi stepenicu više u odnosu na prethodne sezone, a nadam se dobrom zdravlju, bez ozljeda - rekla je za službenu stranicu Podravke Vegete, Dejana Milosavljević.