Na izvanrednoj izbornoj skupštini NK Mladost iz Margečana dobio novo vodstvo

| 26.4.2023. u 20:46h | Objavljeno u Sport

U klupskim prostorijama održana je izvanredna Skupština Nogometnog kluba Mladost iz Margečana, kojoj je bilo nazočno 26 od 40 članova.

Novi predsjednik kluba je Krunoslav Đuras, dopredsjednici su Dejan Vidaček i Ivan Vidaček, a tajnik Branko Prašnjak. U Izvršni odbor još su izabrani Josip Vidaček, Siniša Slunjski, Slavko Vidaček, Zdenko Đuras, Marko Rogina, Igor Sedlar i Tomislav Vidaček.

U Nadzorni odbor imenovani su Velimir Vidaček, Mario Lacković i Ivica Krznar, a u Sud časti Stjepan Vidaček, Kristijan Vidaček i Danijel Kozulić.

Prije izbora novog klupskog vodstva izvješće o radu podnio je dosadašnji predsjednik Ivan Vidaček, koji je, između ostalog, istaknuto da je u 47 godina igranja nogometa u Margečanu, 2022. godina bila povijesna za klub zbog napravljene rasvjete na oba terena i ulaska u najviši rang natjecanja u ŽNS Varaždin, u Elitnu Županijsku ligu.

Nakon njegova izvješća prihvaćena je odluka o izmjeni Statuta kluba te je dana razrješnica dosadašnjem rukovodstvu kluba i donesena jednoglasna odluka o izboru novog vodstva.

Novoizabrani predsjednik Krunoslav Đuras iznio je program rada za 2023. godinu, a nakon toga je dosadašnjem predsjedniku Ivanu Vidačeku, koji je tu funkciju obnašao 18 godina, u ime Izvršnog odbora, uručio prigodan poklon.