Na 36. zimskom prvenstvu u malom nogometu danas Big Bang, Džani promet, Svježa jaja, veterani CB Star'sa...

| 19.12.2015. u 14:51h | Objavljeno u Sport

Danas Big Bang, Džani promet, Svježa jaja, veterani CB Star'sa...

Danas, od 15:30 sati, u varaždinskoj Areni održat će se četvrti natjecateljski dan 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod nazivom „Pan kup Varaždin“. Odigrat će se 10 utakmica, a doslovno svaka – zanimljiva na svoj način.

Odmah na početku predstavit će se Big Bang Team iz Zagreba, po mnogima glavni favorit za osvajanje naslova. Bi je to doduše Big Bang i prošle godine pa je u finalu zaustavljen od varaždinskog Automobila Lončar, danas će – odmah na startu – imati zanimljivog protivnika u vidu lepoglavskog sastava Matteo pizzeria & Plantić transporti, u kojem igra dobar dio igrača sa zagrebačke nogometne scene i međusobno se itekako poznaju. Big Bang će odigrati dvije utakmice, drugu protiv starog znanca Texas Auto Mak Interlanda, ekipe s kojom se sastao i lani u 1/16 finala. Tad je bilo 3:0, ali je rezultat bio znatno uvjerljiviji od prikazanog na parketu, gdje su „teksašani“ pružili veliki otpor.

Iz Zagreba danas dolazi odigrati obje utakmice grupe i Džani Promet, protiv vrlo dobrog Skidza, a onda i kontra još boljih Prijatelja. Gledat ćemo i „lokalni derbi“ Svikoncerti.eu – Le Tresor, kao i međimursko-slovenski okršaj Svježa jaja Vuk – Optika Kiraly.

Posebna poslastica mogla bi biti utakmica Junajted Interijeri Šestak (Varaždin) - CB Stefano (Koprivnica). Utakmica za 1. mjesto u skupini 9, možda i za izravni plasman u osminu finala; tko je bolji - varaždinske uzdanice Dreven, Šimek, Gluhak, Brlečić, Šivak i društvo ili KC-nade Brcković, Srbljinović, Tucaković, Bukovac, Horvatinović, Đurec...???

U veteranskim utakmicama većih iznenađenja nije bilo, iako treba priznati da su Veterani NK Varteksa pružili dostojan otpor koprivničkim Romantičarima, u čijim redovima igra nekoliko poznatih imena KC-nogometa nekad (Ogrizović, Volf, Kuhar, Begić...).

Zagrebački Kontrol biro također je jedna od najatraktivnijih ekipa turnira po imenima, a također je to i veteranski sastav CB Star's iz Koretinca koji također nastupa danas -
za koretinečki sastav trebali bi istrčati Švigir, Čuljak, Đulvat, Suvajac, spominju se kao moguća pojačanja i Bišćan i Šokota, dakako plus domaće uzdanice Dado Možanić, Stole i društvo...

SUBOTA, 19.12.2015.

RASPORED UTAKMICA
15:30    BIG BANG TEAM (Zg) – MATTEO PIZZERIA & PLANTIĆ TRANSPORTI (Lep.)
16:10    DŽANI PROMET (Zagreb) – SKIDZ (Varaždin / Zagreb)
16:50    BIG BANG TEAM (Zagreb) – TEXAS AUTO MAK INTERLAND (Varaždin)
17:30    SVIKONCERTI.EU (Varaždin) – LE TRESOR (Hrašćica)
18:20               DŽANI PROMET (Zagreb) – PRIJATELJI (Bednja)
19:00    (VET) CB STAR'S (Koretinec) – MNE BANFICA (Varaždin)
19:40    SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – OPTIKA KIRALY (Lendava, SLO)
20:20    TC LEXI (Klenovnik) - CB MI 2 & RC BAZA 2 (Selnik / Ivanec)
21:00    JUNAJTED INTERIJERI ŠESTAK (Varaždin) – CB STEFANO (Koprivnica)
21:40    KONTROL BIRO (Zagreb) - NU SVEUČILIŠTE SJEVER (Varaždin)