Trener Varaždina Miljenko Mumlek i njegov pomoćnik Nikola Šafarić vjeruju da imaju recept za dobar rezultat u Dugopolju Foto: Krešimir Đurić

Mumlek: Spremni smo, puni samopouzdanja i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu

| 8.9.2018. u 08:51h | Objavljeno u Sport

U sklopu 3. kola Druge HNL momčad Varaždina će danas biti gost u Dugopolju istoimenog domaćina. Varaždin je na otvaranju sezone ostvario dvije prvenstvene pobjede, dok je Dugopolje izgubilo oba susreta.

- Samim time što su bez osvojenog boda, bit će nam još teže u Dugopolju, a ionako smo svim momčadima u ovoj ligi dodatni motiv. Poduzet će sve da nas pobijede ili da odigraju neriješeno. U našoj su momčadi svi spremni za taj susret. U Dugopolju je dobar teren, stadion je lijep i dobar je ambijent za igru. Mislim da ćemo moći težiti nadigravanju i igri. Pobornik sam da igramo isto, i kod kuće i u gostima, napadački, jer takav profil igrača imamo u svlačionici. Obratiti ćemo pažnju na njihove prekide i preskakanja igre, spremni smo, puni samopouzdanja i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, koja će nam donijeti rezultat - naglasio je trener Varaždina Miljenko Mumlek.

Igrač sredine terena Varaždina Josip Golubar vjeruje da momčad može ostati neporažena i nakon 3. kola.

- U dvije prvenstvene utakmice nismo primili gol i možemo biti sretni sjajnim startom u prvenstvo. U Dugopolju će biti teško,domaćin će se pokušati vaditi na nama, ali moramo gledati sebe i odigrati svoju igru, a ne gledati njihove probleme - naglasio je Golubar.

Kolo su jučer otvorili Sesvete i Zadar koji su oidgrali 3:3, te Hrvatski Dragovoljac i Solin, čiji je susret završio 2:2, a današnja utakmica u Dugopolju počet će u 17 sati.