Varaždin i druga momčad Osijeka odigrali su pripremne susrete na stadionu Varteksa uoči početka sezone Foto: Dražen Novosel

Mumlek: S drugom momčadi Osijeka se može igrati i izboriti dobar rezultat

| 11.10.2018. u 12:56h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Momčad Varaždina u subotu u 15 sati, u sklopu 8. kola Druge HNL očekuje susret u gostima protiv druge momčadi Osijeka.

- Bili smo tužni i razočarani nakon poraza od druge momčadi Dinama, ali utakmice dolaze jedne za drugom i brzo se moraš prilagođavati stresnim situacijama. Jedva sam čekao da počnemo pripreme za susret u Osijeku. Slažemo momčad koja bi u Osijeku trebala odigrati na nivou da bi izborimo dobar rezultat. Osim Samboleca, koji se ozlijedio na susretu u Solinu, svi su igrači na raspolaganju i motivirani. Malo smo podigli način rada da poradimo na agresivnosti koja nam je možda nedostajala kroz neke utakmice, a očekujući da će Osijek biti živ, brz i agresivan, na što ćemo morati odgovoriti - naglasio je trener Varaždina Miljenko Mumlek.

Momčad Varaždina će sutra krenuti na put i spavat će u Našicama, gdje će i trenirati sutra poslijepodne.

- Gledajući njihove rezultate Osijek ima dvije pobjede, Kustošiju u gostima i kod kuće Hajduka, odigrali su neriješeno kod kuće sa sastavom Lučkog, u Bijelom Brdu i u Šibeniku, izgubili u Dugopolju, znači s  njima se može igrati i izboriti dobar rezultat - rekao je Mumlek.

Uoči početka sezone Varaždin i druga momčad Osijeka odigrali su dva prijateljska susreta na stadionu Varteksa.

- Već tada smo osjetili njihovu čvrstinu, pogotovo u drugom susretu, kojeg su obje momčadi odigrale u sastavima za koje smo mislili da ćemo početi prvenstvo. U međuvremenu dosta je promjena u našem sastavu, kod njih možda jedna ili dvije promjene, ali bila je to pripremna utakmica, a sjetite se naših pripremnih utakmica protiv Al Aina i Dinama u kojima smo bili brzi i poletni, a u subotu nam se dogodio susret s drugom momčadi Dinama koja nas je nadigrala - zaključio je Mumlek.