Zoran Jeftić, kružni napadač MRK Vidovec, i ove će sezoni biti jedan od iskusnijih u sastavu trenera Igora Senečića

MRK Vidovec sutra otvara sezonu protiv druge ekipe PPD Zagreba na domaćem parketu

| 14.9.2017. u 11:25h | Objavljeno u Sport

Nakon što je MRK Vidovec lani završio na 9. mjestu u prvenstvu, a u klubu je sve spremno za početak nova sezona u 1. HRL Sjever. Lanjsko deveto mjesto je solidan uspjeh za 'novajliju' u snažnoj ligi, a u novoj sezoni želja je siguran ostanak i plasman oko sredine tablice, što je u društvu renomiranih klubova poput primjerice Bjelovara, Medveščaka, Moslavine, Đakova, velika stvar.

Trener je i dalje Igor Senečić, a u igračkom kadru su neke promjene u odnosu na prošlu sezonu. U odnosu na lani nema Turkovića, koji je završio karijeru, Herman se vratio u Čakovec, Lovrenčić se posvetio fakultetskim obavezama, a Minđek i Horenec preselili su u Trnovec. Svlačionicu Vidovca pojačali su Trojko i Hirš, koji su stigli iz GRK Varaždina 1930 te Filip Goričanec, inače iz Međimurja.

- Uvijek krećemo ambiciozno, to naši vjerni navijači u Vidovcu očekuju od nas. Imamo dosta promjena u ekipi, no radi se o igračima koji se međusobno jako dobro poznaju. Vjerujem da smo složili dobru ekipu, mislim da ne bi trebali biti slabiji nego prošle sezone i da će to dobro funkcionirati – istaknuo je Igor Senečić, trener MRK Vidovec.

Sutra počinje i prvenstvo, pripreme su donijele mnogo odličnih utakmica i neke velike pobjede, a start donosi dolazak druge ekipe PPD Zagreba u Vidovec. Radi se o odličnoj momčadi,  koja je u dvije godine napredovala iz treće do prve lige, osvajavši uvjerljivo prva mjesta.

- Neovisno o tome tko nam dolazi u Vidovec, mi kod kuće uvijek idemo na pobjedu, pa tako i u ovom slučaju. Znamo da je Zagreb naš najveći klub, sigurno im je i druga ekipa vrhunska, no mi uz podršku naših navijača, moramo dati svoj maksimum i vjerujem da možemo do pobjede – ističe Senečić.

Utakmica će se igrati sutra od 18 sati u dvorani Osnovne škole u Vidovcu.