Može li se večeras momčad Varaždina revanširati Slaven Belupu za domaći poraz na startu prvenstva?

| 16.9.2022. u 10:24h | Objavljeno u Sport

U sklopu 10. kola SuperSport HNL momčad Varaždina će u petak u 19 sati gostovati na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici gdje će igrati protiv Slaven Belupa.

- U dobrom smo nizu, koji želimo nastaviti, rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević uoči večerašnjeg susreta 10. kola SuperSport HNL, u kojem će njegov sastav biti gost Slaven Belupa u Koprivnici.

Bit će to njihov drugi međusobni susret ove sezone, u prvom koji je u sklopu 1. kola odigran u Varaždina Slaven Belupo je pobijedio 1:0.

- U tom susretu Slaven Belupo je bio bolji, dok mi nismo bili pravi. Puno bolje ćemo se sad pripremiti da im pokušamo uzvratiti za taj poraz na startu prvenstva - rekao je Kovačević.

Zbog crvenog kartona izvan konkurencije za sastav i dalje je Šego,koji će neigranjem u Koprivnici odraditi kaznu od dvije utakmice neigranja zbog crvenog kartona u nadmetanju s Goricom, dok će zbog ozljeda iz sastava izostati Postonjski,Ba i Vuk.

- Nakon nadmetanje s Lokomotivom na ozljedu se požalio samo Fran Brodić, ali vjerujem da će i on biti spreman za večerašnje nadmetanje. U konkurenciju za susret ulazi i Posavec - rekao je Kovačević.

Utakmica će na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš u Koprivnici početi u 19 sati. Utakmicu će suditi Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Mihalj, također iz Velike Gorice.

Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika, VAR sudac bit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca a njegov asistent je Kruno Šarić iz Županje.