Momčad Nedeljanca druga na svom 25. Memorijalnom turniru, slavio Polet (SMNM)

| 30.7.2019. u 09:33h | Objavljeno u Sport

Na igralištu u Nedeljancu odigran je 25. Memorijalni turnir Nedeljanec 2019. u spomen na preminule bivše nogometaše i članove istoimenoga kluba.  Turnir je održan u spomen na preminule Dražena Pozdera, Stjepana Horvata, Tomislava Koledića, Stanka Fošnara, Stjepana Težaka, Velimira Habruna, Vida Ljubeka, Dražena Pozdera, Franju Štefaneka, Josipa Medveda, Milana Đurđeka te Mladena i Franju Brezovca.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe. U prvom polufinalu susreli su se domaći četvrtoligaš Nedeljanec i Plitvica iz Gojanca, član Prve županijske lige. Završilo je 2:0 za domaćina. U drugom polufinalu Polet iz Svetog Martina na Muri, koji je prvi put nastupio na Memorijalnom turniru u Nedeljancu, s 9:0 je svladao Budućnost iz Vidovca, također člana 1. ŽNL.

Čak pet golova u polufinalu zabio je Tomislav Medved, tri je postigao Josip Brezovec, Nedeljančanin u redovima međimurskog trećeligaša. Dodajmo da je jednom mrežu protiv vidovečkih nogometaša zatresao i Filip Perčić. Uslijedila je potom utakmica za treće mjesto u kojoj su Vidovčani pobijedili Gojančane s 4:0.

Na kraju je naslov odnio trećeligaš Polet (SMnM), koji je u finalu s 3:0 bio bolji od domaćeg Nedeljanca. Po dva gola u slavlju postigao je Brezovec, dok je zgoditak dodao Perčić.