Trener Varaždina Borimir Perković s pomoćnikom Zoranom Kastelom na treningu momčadi uoči gostovanja kod Istre ¸1961 Foto: Dražen Novosel

Mogu li Varaždinci u Puli osvojiti prve bodove ove sezone?

| 3.8.2019. u 09:59h | Objavljeno u Sport

Nogometaše Varaždina u sklopu 3. kola HT Prve lige večeras očekuje susret u Puli protiv domaće Istre 1961. Na posljednjem susretu s novinarima uoči odlaska u Pazin, gdje varaždinska momčad dočekuje večerašnji susret u Puli, trener momčadi Varaždina Borimir Perković naglasio je da je atmosfera u svlačionici dobra, bez obzira na dva dosadašnja poraza, jer su svjesni protiv kojih su i kakvih ekipa igrali i da je varaždinska momčad većim dijelom pružila dosta dobar otpor te odigrala jako dobro, ali ih rezultat u dvije prethodne utakmice nije pomazio.

- Istru 1961 poznajem jako dobro iz analize iz prošle sezone, a gledao sam ih i u Splitu i u Zaprešiću. Cijenim ih kao momčad, imaju odlične igrače,imaju dva izvanredna beka, kvalitetnog veznog igrača Obenga, a protiv Intera je iskočio Ćuže. Očekuje nas teška utakmica, u kojoj se nadamo da možemo doći do prvih bodova. Uvjeren sam da ćemo iz kola u kolo biti bolji i kvalitetniji i da će brzo doći bodovi na naš konto - rekao je Perković.

Zbog ozljede u sastavu na večerašnjem susretu koji će početi u 19 sati neće biti novopridošli zadnji vezni igrač Ivan Roca, koji je prošle sezone nosio dres Šibenika, zatim ozlijeđeni Glavina, kao i nedovoljno spreman Jozinović.