Mladu hrvatsku reprezentaciju danas u Varaždinu očekuje važan kvalifikacijski susret s Norveškom

| 8.10.2021. u 09:13h | Objavljeno u Sport

Hrvatsku nogometnu U-21 reprezentaciju danas na Gradskom stadionu u Varaždinu očekuje kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo 2023. godine protiv reprezentacije Norveške.

Hrvatska U-21 reprezentacija okupila se u Zagrebu 4. listopada, a do utakmice u Varaždinu pripremala se u Velikoj Gorici.

Nakon ogleda s Norveškom, mladu hrvatsku reprezentaciju očekuje kvalifikacijski susret protiv reprezentacije Azerbajdžana, koji je na rasporedu u Sumgayitu 12. listopada.

- Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, od kojih se ona prva protiv Norveške nameće kao vrlo zahtjevna. Norvežani, naime, uz Austrijance, slove kao naši najveći konkurenti u skupini. Pobjeda Norvežana u međusobnom susretu s Austrijom u rezultatskom je smislu bila izraženija, no što su to pokazala događanja na terenu. Austrijanci su bili bolji i konačni rezultat mogao je biti potpuno drukčiji. Vjerujem, međutim, u našu momčad, znam koliko vrijedimo i nadam se da ćemo to opravdati u Varaždinu. Što se utakmice s Azerbajdžanom tiče, kvaliteta jest na našoj strani, ali pristup igrača mora biti na najvišoj razini. Samo u tom slučaju možemo računati na pobjedu - rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Igor Bišćan.

Za ovu utakmicu otvorena je tribina Zapad, koja je u potpunosti natkrivena, a ulaznice se prodaju u slijedećim vremenima :

PROSTORIJE KLUBA (ulaz sa južne strane, kod pomoćnih terena)
od 12:00 do 15:00
TICKET POINT (ulaz sa sjeverne strane, kućica pokraj caffe bara)
od 16:00 do početka utakmice

Cijene ulaznica su 50 HRK za tribinu Zapad Sredina dok je za tribinu Zapad Lijevo i Desno cijena 40 HRK.

Za ulazak na stadion biti će potrebno predoičiti isključivo EU digitalnu COVID potvrdu sa važećim QR kodom koja će se provjeravati na ulazu.

Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju, potvrde o preboljenju ili razni drugi rezultati testova. Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

COVID-19 RAPID TESTING punkt biti će organiziran na kućici sa južne strane stadiona, počevši od 13 h te će po cijeni od 70 HRK navijači moći dobiti valjani COVID-19 test kao i EU digitalnu putovnicu u slučaju negativnog nalaza.