Iz vikendice ukrali muzičku liniju i zvučnike, na benzinskoj plinske boce, a na fešti u Vidovcu - mobitel

J.Š./Varaždinske vijesti | 17.6.2019. u 19:54h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Varaždinske županije.

Od 8. do 14. lipnja u Vinogradskoj ulici u Jakopovcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 56-godišnjaka te otuđio muzičku liniju i zvučnike. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 13./14. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u spremište benzinske postaje u Tomaševcu Biškupečkom i otuđio nekoliko plinskih boca. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 15. lipnja od 1 do 5 sati, u šatoru na proslavi u Vidovcu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 55-godišnjaka, kojim se koristila njegova kćer. Navedeni je iskoristio kraću nepažnju korisnice te sa stola otuđio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u