Mlade rukometašice Koke ponovno ostvarile stopostotni učinak

Varaždinske vijesti | 5.3.2024. u 14:00h | Objavljeno u Sport

Mlade rukometašice Koke u kategorijama U – 13 i U -11 proteklog su vikenda ponovno upisale stopostotni učinak .U maloj dvorani  varaždinske Arene rukometne nade ŽRK Koka nastavile su svoju uspješnu seriju.

U kategoriji U -11 ekipa Koke prvo je savladala uvjerljivo vršnjakinje Novske sa 23:11. Najefikasnije u domaćem sastavu bile su Radujković i Gotić sa 6 ,te Petričević sa 4 pogotka.

U drugom nastupu mlade Varaždinke savladale su nedoraslu ekipu Garešnice sa 19:2,a u ovom susretu najefikasnije su bile Dijanušić sa 5 i Božić sa 3 pogotka ,dok se 11 igračica upisalo u listu strijelaca.

Nakon 20. kola u konkurenciji 14 ekipa Koka je vodeća sa 38 bodova ispred Virovitice 36 koja ima i dva manje i dva susreta više odigrana treća je Podravke sa 34 boda. Ekipu uspješno vodi trenerica Snježana Horvat.

Ekipa Koke u kategoriji U -13 također je bila izuzetno uspješna. U prvom nastupu Varaždinke su savladale sastav Rugvice sa 33:11. Najefikasnije bile su Andesilić s 8, te Habek i Koščak koje su postigle po 5 pogodaka.

U drugom nastupu Koka je bila bolja od sastava Ludbrega sa 25:6. Prvi strijelac susreta bila je Gotal sa 9 .dok je Koščak postigla 6 golova. Nakon 14 odigranih kola Koka je vodeća sa 26 bodova koliko ima i ekipa Sesveta na drugom mjest.

Ekipu uspješno vodi trenerica Maja Čop Andesilić.