Mlade rukometašice Koke obranile naslov državnih prvakinja u Poreču Foto: HRS

Mlade rukometašice Koke obranile naslov državnih prvakinja u Poreču

vv | 9.6.2024. u 16:15h | Objavljeno u Sport

Prošle godine su osvojile naslov U12 državnih prvakinja, a na ovogodišnjoj završnici u Poreču, rukometašice ŽRK Koke su ponovile uspjeh osvojivši naslov U13 držaavnih prvakinja.

U četvrtak, 6. lipnja, odigrale su utakmice u skupini C gdje su svladale Trogir 58 sa 17:9 te Petason Vranjic sa 20:8. Drugog dana natjecanja, u petak, 7. lipnja, su svladale Gospić sa 16:9, dok su protiv Udarnika odigrale neodlučeno sa 16:16 čime su osvojili prvo mjesto Skupine C.

U subotu, 8. lipnja, odigrane su utakmice osmine finala i četvrtfinala. Koka je kao prvoplasirana ekipa skupine C imala izravan ulazak u četvrtfinale u kojem su svladale ekipu Omišalja sa 19:8 te izborile polufinalni susret protiv Lokomotive.

Danas su prvo u polufinalu svladale ekipu Lokomotice sa 19:16, a nakon toga su odigrale i finale protiv Sesveta koje su svladale sa uskih 14:13 i tako ponovile prošlogodišnji uspjeh. 

Ekipu su na prvenstvu na putu do naslova vodile trenerica Maju Čop Andesilić i pomoćnicu Snježana Horvat.

Osim naslova, Lena Kolenko je proglašena njaboljim lijevim krilom, Eva Andesilić najboljom vanjskom igračicom, a Maja Čop Andesilić najboljom trenericom.

Označeno u