Mirko Belaj predsjedniku STK Varaždin Josipu Kozjaku predao knjigu o 50 godina kluba

| 3.5.2023. u 09:44h | Objavljeno u Sport

Stolnoteniski klub Varaždin osnovan je 1969. godine, a od tada do danas članovi Kluba sudjelovali su na brojnim natjecanjima i turnirima, osvojili desetke medalja i ostavili neizbrisiv trag u varaždinskom i hrvatskom sportu.

Jedan od osnivača STK Varaždin, dugogodišnji istaknuti sportski djelatnik Mirko Belaj, odlučio je očuvati taj dio varaždinske i stolnoteniske povijesti na jednom mjestu i to u knjizi o 50 godina kluba.

Knjiga sadrži podatke o svim reprezentativcima nekadašnje države te Republike Hrvatske, o osvojenim medaljama i najvećim uspjesima kluba na državnim prvenstvima, kao i na međunarodnim natjecanjima i turnirima.

Obilje je tu podataka o najvažnijim događajima u povijesti kluba, o njegovim najuspješnijim članovima, najboljim natjecateljima, ali i o predsjednicima te promjenama naziva kluba.

Knjigu o pola stoljeća STK Varaždin, od 1969. do 2019. godine, Mirko Belaj jučer je uručio STK Varaždinu i njegovom predsjedniku Josipu Kozjaku, kao trajni podsjetnik na sve ono što je klub u svojoj dugoj povijesti ostvario.

Tom prigodom Kozjak je Mirku Belaju predao plaketu kao znak zahvalnosti i priznanje za protekli rad u Klubu.