Miljenko Mumlek odlučio je podnijeti ostavku nakon jučerašnjeg poraza u Vukovaru

Miljenko Mumlek podnio ostavku na mjesto trenera Varaždina, novi trener Zoran Kastel

| 4.5.2017. u 10:23h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon jučerašnjeg poraza u Vukovaru od domaćeg Vukovara 1991, u susretu 25. kola Treće HNL Istok, Miljenko Mumlek odlučio je jutros podnijeti ostavku na mjestu trenera prve momčadi Varaždina.

- Jučerašnji poraz je šokantan i neočekivan te iznenađujući. Imamo problem igre na suparničkoj polovici na gostovanjima, što nas košta rezultata i bodova na svakom gostovanju. Potrebno je napraviti kvalitetniju analizu zbog čega do toga dolazi, ali odlučio sam da više ne radim posao trenera Varaždina i da dođe ntko drugi na moje mjesto - rekao je dosadašnji trener Varaždina Miljenko Mumlek za naš tjednik.

- Čim smo izgubili šanse za prvo mjesto ja se osjećam odgovornim za to, ne želim se boriti za drugo mjesto, a s obzirom da sam očekivao da ćemo biti prvi, a što vjerojatno nećemo biti, najlakše je da odstupi trener i da se kod ekipe izazove šok, te da klub pokuša dalje s nekim drugim trenerom - naglasio je Mumlek.

Nakon ostavke Mumleka održana je telefonska sjednica Izvršnog odbora NK Varaždina, na kojoj je odlučeno da je novi trener prve momčadi Zoran Kastel, dosadašnji trener kadeta u klubu, a debitirat će na klupi u subotu protiv Croatije Đakovo koja će gostovati na stadionu Sloboda od 17 satii.