Memorijalni turnir 'Anđelko Herjavec' u organizaciji White Stonesa vraća se u svom 15. izdanju!

Varaždinske vijesti | 15.6.2020. u 11:30h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Memorijalni turnir 'Anđelko Herjavec' u organizaciji Udruge navijača White Stones vraća se u svom 15. izdanju. Ove će se godine turnir održati od 10. do 12. srpnja u trening kampu NK Varteksa u Hrašćici na novoj umjetnoj travi i pod reflektorima, a sjećanje na tragično preminulog predsjednika Varteksa ni u ovoj godini neće biti bačeno u zaborav.

Sada već legendarni 'Đelac' počinje za nešto manje od mjesec dana, a iako su prijave još u tijeku, za sada se zna kako će na turniru sudjelovati najmanje 12 ekipa koje su već obavile proces prijave. Prema tome, to će definitivno biti jedan od najvećih Đelacovih memorijalaca u povijesti što se tiče broja momčadi.

Ekipe se mogu prijaviti do 9. srpnja u 19 sati, a kako bi se sve stiglo odigrati u tri vesela, nogometna i vruća ljetna dana, broj ekipa bit će limitiran. Prijave su moguće preko inboxa Facebook stranice NK Varteks ili na broj 091 575 6249 (Mladen). Kotizacija po momčadi je 500 kuna.

Do sada su prijavljene sljedeće ekipe: Texas, ŠD Remetinec, MNK Lovrečan, MNK Fotex Junajted, CB Sloboda, Transporti Marin, City Crew, Pegi team, 2 N usluge, V-gradnja Možđenec, Kiwi i prošlogodišnji osvajači i branitelji naslova Prijatelji-Stolarija Žeger.

Satnica i raspored bit će objavljeni na stranicama NK Varteksa. Termini utakmica zakazani su u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima.  Nagrade su vrijedne i dijele se od četvrtog do prvog mjesta. Za 'drvenu' medalju dobiva se 500 kuna i pehar. Bronca je vrijedna 1.000 kuna i pehar. Za srebro, odnosno drugo mjesto dobiva se 2.000 kuna i pehar, dok prvak dobiva 4.000 kuna, Fotexov poklon bon, pehar i prijelazni pehar.