Ekipa Đekson's Five

Mečevi 13. kola u pikado ligi donijeli neizvjesnost u borbi za drugo i treće mjesto

| 4.2.2018. u 12:18h | Objavljeno u Sport

Odigrano je 13. kolo Pikado lige Varaždinske regije, a rezultati su donijeli još veću neizvjesnost u borbi za drugo i treće mjesto. Prvi uzbudljivi susret pun preokreta odigran je u Šemovcu između CB Oktan 3 i Barfly OVB-a, a pobjedu su nakon igre parova odnijeli dečki iz Oktana rezultatom 9-8.

Istim rezultatom, ali u gostima, ekipa Petka 13-tog bila je bolja od Lovca, te su time zauzeli drugo mjesto na tablici, međutim u zadnjem kolu ih očekuje težak dvoboj protiv Đekson's Five-a, koji su u ovom kolu pokazali da su zasluženo prvaci B lige, naime pobijedili su ekipu Kugle maksimalnim rezultatom 16-0.

Tip Top je bez većih problema savladao Polet rezultatom 10-6, te ovom pobjedom zaostaju samo jedan bod za drugoplasiranom ekipom.

Odlična vijest stigla je iz Hrvatskog pikado saveza. Na ekipnom prvenstvu Hrvatske u pikadu koje se održati od 18. svibnja u Matuljima, nastup će imati tri ekipe iz Pikado saveza Varaždinske regije. Tako će sukladno ovogodišnjim rezultatima na ekipnom prvenstvu nastupati ekipe Pikado kluba Kemex (Inporium i Đekson's Five) te igrači iz Pikado kluba Pancho