Martina Štimac: Prvo mjesto bio je cilj od početka, a u nastavku će biti zanimljivo Foto: ŠNK Radnički

Martina Štimac: Prvo mjesto bio je cilj od početka, a u nastavku će biti zanimljivo

vv | 27.11.2023. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Najuzbudljiviji jesenski dio ove sezone u sklopu Županijskog nogometnog saveza Varaždin odigran je u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi, gdje je čak tri momčadi završilo sezonu s identičnim brojem bodova na vrhu tablice - Radnički, Obreš i Polet (M), koje su sakupile po 28 bodova. Najveći favorit za osvajanje naslova varaždinska Sloboda ima bod manje na četvrtom mjestu, dok petoplasirana Nova Ves ima dva boda manje od vodećeg trojca. U toj gužvi na vrhu tablice, naslov jesenskog prvaka na kraju je pripao Radničkom iz Hrženice, koji je prvi na tablici jer ima najbolju gol razliku 37:17.

- Prvo mjesto je bilo cilj od početka, mada s jedne strane moram priznati smo razočarani jer smo prosuli bodove gdje nismo trebali. Možda je bolje da je ovakva situacija na tablici jer ako smo previše odvojeni na tablici nema toliko interesa publike, a ovako smo svi na okupu i onda se financiramo lakše kada nam publika dođe na utakmice. U svakom slučaju, bit će zanimljivo - istaknula je predsjednica Radničkog, Martina Štimac. Upravo je najveći prosjek posjetitelja imao Radnički, 150 gledatelja po utakmici kao domaćin, što je oko 50 posto više od prosjeka lige (104 gledatelja po utakmici).

Radnički je u 13 utakmica upisao devet pobjeda, jedan remi i tri poraza, ali mogli su se odvojiti na tablici da su dobili posljednja dva kola protiv Orača i Poleta (M), ali su upisali 3:0 poraz protiv Poleta (M) na domaćem terenu i remi 2:2 na gostovanju u Petrijancu.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...