Martin Vugrinec ostvario najbolje plasmane u IDM-u i došao na 3. mjesto

| 28.7.2019. u 16:53h | Objavljeno u Sport

Dva druga mjesta osvojio je novomarofski motociklist Martin Vugrinec na svojoj Yamahi, kao član Unior Racing Teama, na današnje dvije utrke Otvorenog prvenstva Njemačke, koje su vožene na stazi u njemačkom Schleizu, a što je bila peta od osam ovogodišnjih postaja IDM-a.

U izuzetno jakoj konkurenciji u klasi Supersport 600 Vugrinec je u prvcu utrku koja je održana u 10 sati i 40 minuta startao s osme pozicije,a završio kao drugi iza njemačkog vozača Luca Grunwalda, dok je u drugoj utrci koja je vožena od 14 sati i 40 minuta Vugrinec bio vodeći dva zavoja prije kraja,ali je prvo mjesto izgubio u posljednjem zavoju te je završio kao drugi, dok je pobijedio njemački vozač Max Enderlein također na Yamahi.

S ova dva, današnja najbolja plasmana u IDM-u, Vugrinec je sa četvrtog došao na treće mjesto u ukupnom poretku IDM-a u klasi Supersport 600, s 81 bodom, deset manje od drugoplasiranog, dok vodeći ima 131 bod. Sljedeće dvije utrke IDM-a Vugrinec će voziti na stazi Autodrom Most u Češkoj, a nakon toga nastupit će na utrci Alpe Adria prvenstva na riječkom Grobniku.

Označeno u