FOTO Marković čestitao mlađim kadetkinjama „ŽRK Koka“, državnim prvakinjama

vv / grad varaždin | 18.6.2024. u 19:24h | Objavljeno u Sport

Zamjenik varaždinskoga gradonačelnika i saborski zastupnik Miroslav Marković priredio je prijem za mlađe kadetkinje U13 „ŽRK Koka“ i čestitao im na osvojenom 1. mjestu na državnom prvenstvu u Poreču, koje su osvojile drugu godinu zaredom. „ŽRK Koka“ pobijedila je ekipu iz Sesveta te time obranila naslov prvakinja.

O uspjesima mlade ekipe i planovima kluba, zamjenik gradonačelnika razgovarao je s trenericom Majom Čop Andesilić, predsjednikom kluba „ŽRK Koka“ Nevenom Maruševcem i izvršnim direktorom Damirom Premužićem, a prijemu je nazočio i Dražen Cesar, voditelj Odsjeka za sport i rekreaciju Grada Varaždina.

„Čestitam našim mladim rukometašicama na osvojenoj tituli državnih prvakinja. Trud i upornost donijele su vam zasluženi uspjeh!“ – rekao je zamjenik gradonačelnika te ujedno čestitao i trenerici Maji Čop Andesilić na tituli najbolje trenerice.

Na prijemu su se dotaknuli teme uvjeta za trening te je zamjenik potaknuo rukometašice da iznesu svoje ideje, naglašavajući važnost njihove perspektive u daljnjem razvoju sporta u Varaždinu.

 

Galerija slika