Mario Kovačević proveo je dva mjeseca na klupi Podravine Foto: Dražen Novosel

Mario Kovačević napustio Podravinu, tko će ga naslijediti?

| 30.12.2020. u 16:35h | Objavljeno u Sport

Nakon dva mjeseca provedenih na klupi ludbreškog nogometnog trećeligaša Mario Kovačević napustio je momčad Podravine i u proljetnom će dijelu prvenstva biti trener drugoligaša Međimurja iz Čakovca.

- Zahvaljujem se svima u Podravinu, lijepo mi je bilo raditi u ta dva mjeseca u klubu u kojem uprava radi dobar posao. Htio sam završiti sezonu do kraja, ali je došao neočekivani poziv iz Međimurja i sentimentalni razlozi su prevladali u mojoj odluci da se ponovno vratim u redove čakovečkog drugoligaša, gdje sam počeo prve trenerske korake nakon završetka igračka karijere. Pokušat ću posložiti momčad da budemo dobar i stabilan drugoligaš, sa što više domaćih igrača - rekao je Kovačević.

Podravina se nakon 13 odigranih susreta u jesenskom dijelu prvenstva nalazi na 9. mjestu tablice sa 17 osvojenih bodova, a želje su izboriti plasman među prvih šest momčadi koje će razigravati za prvaka Treće HNL Sjever. Uprava ldubreškog kluba nakon odlaska Kovačevića treba pronaći novog trenera, koji će sredinom siječnja početi pripreme s momčadi za proljetni dio sezone,a nastavak lige bit će 27. veljače.