M19 EHF EURO 2021. Završetkom drugog kruga poznati parovi polufinala, Hrvatska dolazi u Varaždin

| 19.8.2021. u 09:30h | Objavljeno u Sport

Jučer je završio drugi krug natjecanja na M19 EHF EURO-u, koji se od 12. do 22. kolovoza održava u Varaždinu i Koprivnici,a nakon kojeg su poznati parovi polufinala, koje je na rasporedu sutra.

Hrvatska reprezentacija,koja je do sada svoje utakmice igrala u Koprivnici, završnicu prvenstva odigrat će u Varaždinu, a u polufinalu će igrati protiv Slovenije.

Naime, Hrvatska je sinoć u Koprivnici izgubila u posljednjem susretu drugog kruga od Njemačke rezultatom 26:23, koja je našoj vrsti nanijela prvi poraz. Tom pobjedom Njemačka je u Grupi 2 prvoplasirana i igrat će se drugoplasiranom reprezentacijom iz varaždinske Grupe 1, a to je Španjolska, koja je sinoć u Varaždinu bila bolja od Islanda 32:25.

Hrvatska, kao drugoplasirana u Grupi 2 igrat će u polufinalu s prvoplasiranom reprezentacijom Grupe 1, Slovenijom, koja je sinoć u Areni bila bolja od Švedske 32:29.

Danas je na Europskom prvenstvu slobodan dan, a sutrašnji će program u varaždinskoj Areni početi u 13 sati utakmicom Švedske i Danske, a od 15.15 sati sastat će se Portugal i Island. Riječ je o utakmicama za razigravanje od 5. do 8. mjesta.

Prvo polufinale u 17.30 sati igrat će Njemačka i Španjolska, a u 20 sati počet će nadmetanje Slovenije i Hrvatske.