Momčadi Dinama i Hajduka sastale su se u sva tri finala Foto: hns.hr

Ludbreg i stadion Podravine domaćini završnice hrvatskog Kupa za mlađe uzraste

| 19.5.2017. u 20:34h | Objavljeno u Sport

Stadion Podravine u Ludbregu danas je bio domaćin završnice Hrvatskog kupa za mlađe uzraste, a u sva tri susreta sastale su se mlade močadi zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka.

U konkurenciji pionira slavio je Hajduk, preokretom nakon što je Šaranić donio vodstvo Dinamu već u trećoj minuti. Na 1:1 poravnao je Galić s 11 metara, da bi Bebić u 69. i Ljubičić u četvrtoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu Hajduku (3:1).

Kadetsko je finale donijelo rano vodstvo Hajduka, a zabio je Šego u5. minuti. Izjednačio je Pršir s bijele točke u 21. minuti, a na 2:1 za Dinamo preokrenuo je Marin u 49. minuti, nakon isključenja Krekovića. Za novo poravnanje pobrinuo se Blagaić u 57. minuti utakmice, da bi slavlje Modrima osigurao Šipoš u 63. minuti.

Finale u kategoriji juniora odlučeno je tek jedanaestercima, nakon što je u regularnom dijelu susret završio 2:2. Ćuže je pogodio za vodstvo Dinama u 5. minuti, poravnao je Hudećek autogolom u 18. minuti, a u 81. minuti Delić pogađa za prednost Hajduka 2:1. Samo dvije minute kasnije Đurasek je izjednačio rezultat.

Kod jedanaesteraca Hajdukov vratar Matijaš obranio je udarce Pranjića i Špikića, a svi su splitski izvođači bili precizni.