U prvoj utakmici u petak 15. srpnja igraju protiv jednog od favorita EP Rumunjske Foto: Mininogometni savez

Leskovar: Prolazak skupine postavili smo kao realan cilj

| 13.7.2016. u 20:14h | Objavljeno u Sport

Hrvatska mininogometna U-21 reprezentacija sutra kreće na put na Europsko prvenstvo u češki Prag. Reprezentacija Hrvatske varaždinskog izbornika Dalibora Leskovara se sastoji od igrača uglavnom iz našeg varaždinskog kraja.

-Zbog izrazito malo vremena koje smo imali za pripremu za Euro i nemogućnosti neke opsežnije selekcije na nivou cijele zemlje, odlučio sam povesti igrače s čijim sam nogometnim kvalitetama vrlo dobro upoznat od prije pošto se konstantno srećemo na raznim malonogometnim turnirima. Održali smo i ciklus mini-priprema, zadnju tekmu dobili uvjerljivo 9-1, te sam dobio uvid u mogućnosti svih momaka i imam vrlo optimističnu viziju kako bi trebao izgledati naš nastup u Pragu - pojasnio je Dalibor Leskovar.

N popisu se nalaze Nikola Hranić, Petar Rog, Robert Malnar, Marin Šinjori, Tomislav Harmicar, Sandi Martan, Renato Punčec, Luka Ljubek, Luka Bobičanec i Matija Vrbnjak, uz pomoćnog trenera Ivicu Juga.

-Također, još bi jednom želio zahvaliti i našem generalnom donatoru, tvrtki „Bernarda kreveti i madraci“ iz Pušćina koja nam je omogućila put do Praga, te obrtu Filmar iz Varaždina - rekao je Leskovar.

Hrvatska reprezentacija će svoju prvu utakmicu igrati u petak 15. srpnja protiv jednog od favorita turnita reprezentacije Rumunjske, a kasnije istog dana igraju protiv reprezentacije Bugara, dok će u subotu 16. srpnja igrati protiv reprezentacije Slovačke.

-Prolazak skupine postavili smo kao realan naš cilj, a možemo i više od toga uz određenu dozu sportske sreće jer kvalitetu za to svakako posjedujemo - zaključio je Leskovar.