Lepoglava izgubila od izravnog konkurenta za opstanak Katarine Zrinski Foto: Martin Novosel

Lepoglava izgubila od izravnog konkurenta za opstanak Katarine Zrinski

| 23.6.2020. u 09:38h | Objavljeno u Sport

Prošle nedjelje se odigrala utakmica 12. kola Prve hrvatske nogometne lige za žene u kojem je Ženski nogometni klub Lepoglava na domaćem terenu u Golubovcu izgubila od izravnog konkurenta za ostanak u ligi Katarine Zrinski iz Čakovca s 2:1.

Utakmica je već od starta krenula loše za Lepoglavčanke koje su gubile od 3. minute pogotkom Anđele Čurić, dok je na 2:0 u drugom poluvremenu u 62. minuti povisila Laura Škvorc. Lepoglava je pogotkom Valentine Kupčić u 65. minuti smanjila na 2:1, ali više od toga nisu uspjeli napraviti. 

Susret su takođe obilježila dva incidenta, prvo je predstavnik Lepoglave Siniša Matuza dobio dva žuta kartona zaredom zbog prigovaranja sucu te je morao biti udaljen od terena, a u 72. minuti je nakon napucavanja lopte u glavu iz igre morala izaći igračica domaće ekipe Lepoglave Leona Požgaj koja je doživjela manji potres mozga te nije mogla nastaviti susret.

Lepoglava je zakovana za dno tablice sa samo jednom pobjedom i jednim remijem te četiri boda zaostatka za Katarinom Zrinski i vjerojatno će u Ligu za ostanak ući kao posljednjeplasirana ekipa.