Krenula prodaja godišnjih karata NK Varteksa, iz kluba pozivaju sve da osiguraju svoje karte

vv | 19.7.2024. u 10:16h | Objavljeno u Sport

U NK Varteksu su započele pripreme za novu sezonu, a Bumbari predvođeni novim trenerom Draženom Besekom traže novi iskorak, nadajući se da će to biti šansa za igranje u jedinstvenoj 2. NL. Za novu sezonu Varteks treba pomoć svih navijača i simpatizera.

- Naš klub se ne financira iz nikakvih 'neograničenih' financijskih izvora, a upravo su navijači jedan od najvažnijih faktora. Ljudi grade klub, pomognite nam da gradimo zajedno! – poručuju u NK Varteksu

3. NL Sjever će ove sezone imati čak 16 klubova, a igrat će se 30 utakmica, dakle tri više nego lani. Početak prvenstva je 17. kolovoza, a ždrijeb će biti održan uskoro.  Tu su naravno i natjecanja u kupu, kako onom Županijskom, tako i pretkolo nacionalnog kupa, gdje u slučaju prolaska NK Varteks može dobiti i nekog atraktivnog provinika iz vrha domaćeg nogometa. Utakmice će se još ove sezone igrati na Slobodi, a za iduću sezonu se nadaju da će i stadion u Hrašćici biti spreman!

- Najbolji način kako možete pomoći klubu jest kupnjom godišnje ulaznice za sve utakmice Bumbara - poručuju iz Varteksa.

Godišnja karta košta 'samo' 75 eura, a dodatan popust vrijedi za sve članove kluba, pa će tako za njih godišnja karta koštati 70 eura. Svi koji još nisu članovi, mogu to postati klikom na sljedeći link --> https://www.nk-varteks.com/uclani-se

Također, moguće je uplatiti i donaciju, neovisno o godišnjoj karti i članstvu.U klubu pozivaju i sve zainteresirane sponzore kluba, one koji žele promovirati svoju tvrtku, obrt, proizvod ili uslugu neka se jave putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko Facebook stranice.

New_Picture.png