Kovačević: Žao mi je bilo nakon susreta vidjeti igrače tužne u svlačionici, ali vratit će nam se to negdje

| 9.10.2022. u 11:05h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Varaždin je i drugi put ove sezone uzgubio od Hajduka, a jučerašnji će se poraz dugo pamtiti jer došao je praktički u posljednjim sekundama utakmica jer nakon što je Awaziem postigao gol u 9. minuti sudačke nadoknade sudac Čulina izbačio je kraj susreta.

Varaždin je u dva ovosezonska ogleda bio bolji u tri poluvremena tek je jedno pripalo Hajduku, ali slaba je to utjeha kada je svih šest bodova upisao splitski sastav.

- Utakmica s dva različita poluvremena. U prvom dijelu nismo bili na željenom nivou iako su u tome zasluge Hajduka koji nas je pritiskao. Radili smo previše pogrešaka, htjeli smo uspostaviti igru, ali nikako to nismo uspjevali. Nakon što smo primili gol imali smo par situacija. Nakon prvog dijela rezultat je još bio aktivan, nismo klonuli duhom, napravili smo tri izmjene i igrači koji su ušli zaista su dobro reagirali. Mislim da smo drugo poluvrijeme dobro odigrali, nametnuli se Hajduku, zasluženo postigli gol i izjednačili. Nakon toga nismo se branili, htjeli smo postići i drugi gol, a u sudačkoj nadoknadi, kada je Hajduk krenuo s dugim loptama, bilo je očigledno da imamo problema. Kod prekida u posljednjim trenucima susreta nismo dobro reagirali i na kraju smo, na žalost, ostali i bez boda. Žao mi je bilo nakon susreta vidjeti igrače tužne u svlačionici, ali vratit će nam se to negdje, nogomet ne smijemo tragično shvaćati, već nastaviti kao što smo igrali u drugom poluvremenu i vratit će nam se - komentirao je sinoćnji poraz u Splitu trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.