Kovačević uoči Rudeša: Pripremamo se za subotu kao da je finale Lige prvaka Foto: Dražen Novosel

Kovačević uoči Rudeša: Pripremamo se za subotu kao da je finale Lige prvaka

| 26.10.2023. u 13:09h | Objavljeno u Sport

Nogometaše Varaždina u subotu  u sklopu 13. kola SuperSport HNL očekuje gostovanje u Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, gdje će od 16 sati igrati protiv Rudeša, posljednjeplasirane momčadi lige.

- Utakmica kao i svaka druga. Rudeš je prvoligaš, koji je zasluženo ušao u prvu ligu.Nisu dobro ušli u sezonu pa onda svi protiv njih očekuju bodove, pa tako i mi.  ali svjesni smo da moramo odigrati ozbiljnu utakmicu. Rudeš se još traži, mijenjali su trenera, ali ima tamo dobrih, kvalitetnih igrača i toga smo svjesni, ja i moji igrači. Pripremamo se kao da je finale Lige prvaka. Jedino tako možemo do slavlja, jer ako ćemo ući podcjenjivački i mislili da će pobjeda doći sama od sebe onda nemamo što tražiti. Stvarno cijenim Rudeš, igrali smo s njima u drugoj ligi i do posljednjeg je kola bila borba za prvu ligu - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević, na današnjem druženju s novinarima u klubu.

Zbog ozljeda neće moći računati na Vukušića, Brodića i Belcara, dok kapetan Postonjski ima tri žuta kartona.

- Gledamo sebe, radimo dobro i kvalitetno. Imamo problema, ali vjerujem da ćemo složiti dobru momčad, najbolju u ovom trenutku i dat ćemo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata. Par je igrača koji su malo bolesni ovih dana, sada je takvo vrijeme, ali nadam se da će sve biti dobro do subote i da ćemo se baciti na glavu i da damo sve od sebe de pobijedmo Rudeš - rekao je dKovačević.

Na druženju s novinarima bio je i Mario Marina, koji je na početku sezone iz Slavena prešao u Varaždin.

- Smatram da sam napravio dobar potez dolaskom iz Slaven Belupa u Varaždin. Bilo je vrijeme za nekakvu promjenu. U klubu je obiteljska i pozitivna atmosfera i jako sam zadovoljan. Što se tiče Rudeša ima dva boda, a po prikazanom zaslužuju dosta više. Ne gube glatko utakmice, a mi moramo biti maksimalno motivirani i težiti pobjedi - naglasio je Marina.