Kovačević: Siguran sam da će se Rijeka dići, ali neka to bude poslije naše utakmice

| 6.11.2022. u 08:16h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

- Ozračje u svlačionici je dobro, znamo što nas očekuje, imamo još tri utakmice ove godine i koristit ću više od 20 igrača, što sam i njima rekao u svlačionici. Rijeka sigurno nije očekivala ovakvu polusezonu, da će biti na poziciji na kojoj trenutačno jesu, ali ne zanimaju nas njihovi problemi. Siguran sam da će se Rijeka dići, ali neka to bude poslije naše utakmice. Učinit ćemo sve da pred našom publikom nastavimo igrom kao što smo igrali protiv Osijeka. Od prve minute ćemo tražiti pobjedu, igrati agresivno, onako kako mi znamo i vjerujem da će na kraju naša publika biti zadovoljna i da ćemo se veseliti bodovima - rekao je u najavi današnjeg susreta 16. kola SuperSport HNL trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Njegova će momčad od 15 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu ugostiti sastav Rijeke. Kako je naglasio svi igrači treniraju i imat će slatkih briga oko sastava, iz kojeg će izostati Tonio Teklić, koji je zbog crvenog kartona u prošlom kolu na susretu u Šibeniku kažnjen s dvije utakmice neigranja.

- Sigurno je da će nam nedostajati, ali imamo igrače koji ga mogu mijenjati, pokazala je to utakmica protiv Šibenika nakon što je Teklić dobio crveni karton. Pojedinci čine razliku, ali siguran sam da ćemo pokazati da smo momčad i da ćemo uspješno nadomjestiti Teklića - rekao je Kovačević.

U konkurenciji za sastav bit će i napadač Karlo Perić, koji je u prošlom kolu u Šibeniku, ulaskom u igru s klupe za pričuve, zajedno s Piljem kreirao  rezultatski preokret.

- Dobra je atmosfera u svlačionici, stvarno smo klapa. U Šibeniku smo imali gol zaostatka ali smo znali da ćemo uzeti barem bod, ako ne i sva tri. Spremni dočekujemo Rijeku i idemo po tri boda. Rijeka ima kvalitetne igrače, nisu baš dobro startali u sezonu,ali neka se dižu nakon utakmice s nama - naglasio je Perić.

-