Kovačević: Nemam što zamjeriti svojim igračima, iako je bilo previše grešaka i malo smo previše silili Foto: Krešimir Đurić

Kovačević: Nemam što zamjeriti svojim igračima, iako je bilo previše grešaka i malo smo previše silili

| 6.11.2022. u 18:35h | Objavljeno u Sport

- Težak poraz, kada vidite rezultat 0:3. Mislim da se utakmica lomila u prvom poluvremenu. Čestitam Rijeci na pobjedi. U prvom poluvremenu bili su gusti u sredini, a mi smo pokušavali nametnuti svoju igru i  došli smo dvije-tri dobre situacije, kada smo odigrali na stranu, iz kojih smo mogli postići pogodak, ali na žalost nismo, a  mislim da u takvim utakmicama morate postići pogodak ako želite pozitivan rezultat. U posljednjoj minuti prvog poluvremena dobili smo crveni karton, to nam je već treća utakmica da cijelo drugo poluvrijeme igramo s igračem manje. Na žalost imamo iskustva s igračem manje pa smo mislili da možemo i ovaj put, ali je Rijeka danas bila dobra, a najgore je bilo da smo primili gol odmah na početku drugog poluvremena- rekao je uvodno nakon današnjeg poraza od Rijeke trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

- Nemam što zamjeriti svojim igračima, iako je bilo previše grešaka i malo smo previše silili. U drugom dijelu Rijeka je ostala mirna, mi smo nešto pokušavali, ubacio sam sve napadače koje imamo da nešto pokušamo, ali ne da nismo postigli pogodak već smo na kraju primili još dva gola. Na kraju zaslužena pobjeda Rijeke, a mi moramo dići glavu gore jer nas već u srijedu čeka nova Kup utakmica s Osijekom- rekao je Kovačević.

Vidjelo se u igri domaće momčadi da je nedostajao Tonio Teklić, koji nije imao pravo nastupa zbog crvenog kartona u Šibeniku.

- Pa svakoj ekipi nedostaje najbolji igrač, ali ne treba u tome tražiti alibi, ostali su igrači dobili priliku. Bez njega ćemo biti i protiv Osijeka, ali za Goricu će se hvala Bogu vratiti - rekao je Kovačević.