Kovačević nakon slavlja nad Dubravom TK: Ovu pobjedu posvećujemo našim navijačima Foto: Krešimir Đurić

Kovačević nakon slavlja nad Dubravom TK: Ovu pobjedu posvećujemo našim navijačima

| 4.12.2021. u 16:18h | Objavljeno u Sport

U derbi susretu 15.,posljednjeg jesenskog kola u Drugoj HNL, momčad Varaždina je danas poslijepodne na svom stadionu pobijedila Dubravu Tim Kabel 2:1 i ponovno preuzela prvo mjesto na tablici. Sva tri gola postignuta su iz kaznenih udaraca, pri čemu su strijelci za Varaždin bili Postonjski i Šego, a za goste Alghoul.

- Meni nije toliko važno gdje smo na tablici već nam je bila bitna ova pobjeda. Čeka nas još ¸15 kola, normalno da se veselimo da smo trenutno opet prvi, ali ima još puno utakmica do kraja. Čestitam jednoj i drugoj ekipi na današnjem susretu, bio je pravi derbi, a mojim igračima posebno čestitke. Izgarali smo od prve minute za svaku loptu. Prvih pola sata bilo je odlično s naše strane, htjeli smo visoki pritisak da što prije postignemo gol i da nam bude lakše i baš je tako bilo. Samo je nedostajao taj drugi gol, imali smo dosta situacija, ali gol na žalost nismo dali, ali smo ga primili. Stvarno nije bilo panike na poluvremenu. Rekao sam svojim igračima da je dobar tempo i da će ga teško moći Dubrava držati. U drugom je dijelu bilo i ozljeda, ali tražili smo i dalje igru i došla je ta prilika, prije koje smo imali gredu i još par situacija. Smatram da smo zasluženo pobijedili u dobroj utakmici- komentirao je nakon današnje pobjede trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Varaždinska momčad je pod vodstvom Kovačevića bez poraza.

- Zadovoljan sam polusezonom, prije svega zbog svojih igrača, zbog kojih sam tu i zbog naših navijača. Vidjelo se u ovoj utakmici kakvu podršku mi od njih imamo i ova je pobjeda za njih. Hvala im na podršci. Sada nas očekuje mjesec dana odmora, a onda se moramo dobro pripremiti za proljetni dio. Ima još 15 kola, puno je još utakmica pred nama, naši ciljevi su jasni, želimo biti u vrhu i nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu. Već je 10 kola prošlo da nismo izgubili i nadam se da ćemo tako nastaviti i u proljeće - zaključio je Kovačević.