Kovačević: Najbitnije će biti da što prije postignemo pogodak i da se oslobodimo grča

| 16.4.2022. u 10:39h | Objavljeno u Sport

Danas u 18 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu momčad Varaždina će u sklopu 24. kola Druge HNL ugostiti sastav Opatije.

Bit će to nadmetanje lidera prvenstva i "fenjeraša".

- Opatija je trenutačno posljednja, iako imaju puno iskusnih prvoligaških igrača i sigurno se ni oni nisu nadali takvoj poziciji. Imaju kvalitetu i još uvijek se nadaju da bi mogli ostati u ligi i sigurno će dati posljednje atome snage da pokušaju u Varaždinu nešto napraviti, kao uostalom i sve ekipe protiv nas. Svaka čast njima, ali mi smo najbitniji, od prve minute se moramo postaviti domaćinski, kao ekipa koja je trenutno vodeća i najbitnije će biti da postignemo što prije pogodak i da se oslobodimo grča, nakon čega će sigurno biti puno bolje i kvalitetnije -rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević u najavi subotnje utakmice.

Zbog žutih kartona u momčadi Varaždina neće biti Senića i Karabatića, a zbog ozljede je upitan Herrera.

- Stalno govorim da imamo širinu, igrači koji su do sada manje igrali dobit će priliku na stoperskim pozicijama i sada će im biti prilika da se pokažu. Dobro smo trenirali ovaj tjedan, a najbitnije će biti da od prve minute na terenu djelujemo kao ekipa - zaključio je Kovačević.