Kovačević: Dobro da smo na poluvremenu gubili samo 1:0, moramo biti zadovoljni osvojenim bodom

| 2.4.2023. u 21:51h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina osvojila je večeras bod na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigravši s Lokomotivom 1:1 u susretu 27. kola SuperSport HNL.

Varaždin je i treću utakmicu ove sezone ostao neporažen u nadmetanju s Lokomotivom, a osvojenim bodom momčad Mario Kovačevića ostala je na četvrtom mjestu tablice, s bodom manje od trećeplasiranog Osijeka.

Lokomotiva je povela već u 5. minuti, a strijelac je bio Silvio Goričan, dok je konačnih 1:1 postavio David Puclin u 51. minuti nadmetanja.

- Zadovoljni smo s bodom. Lokomotiva je bila bolja, posebno prvo poluvrijeme. Mi smo prvih pola sata bili kolektivno podbacili, daleko smo stajali od igrača. Igrači Lokomotive su bili brži, mi smo se i sklizali, nikako nismo mogli uspostaviti igru. Najbolje što se desilo je da smo poluvrijeme gubili samo 1:0. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje s naše strane, iako je Lokomotiva nastavila igrati dobro, ali uspjeli smo postići pogodak. Poslije smo imali i mi šansi i bila je otvorena igra. Moramo na kraju biti zadovoljni s bodom - komentirao je susret na stadionu u Kranjčevićevoj ulici trener Varaždina Mario Kovačević.