Kovačević: Cijenimo i poštujemo Osijek, ali vrijeme je da danas osvojimo bodove i razveselimo našu publiku

| 22.10.2022. u 08:01h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 14. kola SuperSport HNL momčad Varaždina će danas na svom stadionu u 17 sati i 10 minuta ugostiti sastav Osijeka, s kojim će Varaždin igrati i u osmini finala Kupa (9. studenog).

Zbog kartona, bolesti i ozljeda trener varaždinske momčadi Mario Kovačević neće moći računati na mnoge igrače. Pilj ima tri žuta kartona i preskočit će današnje nadmetanje. Pelumbi je počeo trenirati s ekipom, ali Kovačević ne vjeruje da će konkurirati za susret.

Ba je u srijedu na Kup susretu u Biogradu na Moru odigrao drugo poluvrijeme i Kovačević vjeruje da će igrati danas, iako nije još spreman za cijeli susret.

Puclin je imao virozu i nije trenirao cijeli tjedan, baš kao i Brodić, dok Šego, Urata i Katanec neće biti u kadru za današnju utakmicu.

Osijek dolazi u Varaždin s pet uzastopnih pobjeda.

- Dolazi nam momčad koja je trenutačno u najboljoj formi, imaju pet pobjeda u posljednjih pet utakmica, a posebno su dojmljive posljednje četiri. Imaju novog trenera, koji ima nove ideje, promijenio je sustav, igrači ga slijede. Igramo kod kuće, ne bojimo se nikoga, vjerujem da ćemo uz sve probleme složiti dobru ekipu koja će se nadigravati s Osijekom i sve ćemo učiniti da bodovi ostanu u Varaždinu. Iako cijenimo i poštujemo Osijek vrijeme je da danas osvojimo bodove i razveselimo našu publiku - naglasio je Kovačević.