Kovačević: Lokomotiva ima dobro izbalansiranu momčad, ali dat ćemo sve od sebe i tražiti pobjedu Foto: Dražen Novosel

Kovačević: Lokomotiva ima dobro izbalansiranu momčad, ali dat ćemo sve od sebe i tražiti pobjedu

| 19.10.2023. u 10:50h | Objavljeno u Sport

U sklopu 12. kola SuperSport HNL momčad Varaždina će u subotu na Gradskom stadionu u Varaždinu ugostiti sastav Lokomotive, a tom je susretu bila posvećena današnja konferencija za novinare u klubu.

Susretu s novinarima nazočili su trener momčadi Mario Kovačević i napadač Niko Domjanić.

- Ovo je treća prvenstvena stanka od kako smo počeli prvenstvo. Dobro smo je iskoristili, prvi tjedan smo radili malo jače, sudjelovali na jakom turniru u Vukovaru i odigrali dvije utakmice. Bez obzira na to što je riječ o revijalnom turniru lijepo je što smo ga osvojili. Ovaj tjedan koristimo za pripremu subotnje nadmetanje. Naše utakmice s Lokomotivom su uvijek zanimljive, a posebno je zanimljiva bila posljednja koja je završila 3:3. Zadnje dvije utakmice na našem terenu nismo ih pobijedili, susreti su završili 0:0, tako da je želja da ih ovaj puta pobijedimo - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Neće imati sve igrače na raspolaganju.

- Stanje nije idealno, imamo problema s napadačima. Vukušića neće biti dulje vrijeme, Brodića neću moći koristiti najmanje mjesec dana, dok je Šego ovaj tjedan počeo s treninzima. a znamo da ga nije bilo mjesec dana i vidjet ćemo koliko ću moći računati na njega. Zbog žutih kartona izostat će Jelenić, ali na stoperskim pozicijama imamo rješenja. Ba je počeo trenirati tako da je i on u kadru - izvijestio je Kovačević.

Tek treba vidjeti u kakvom su stanju reprezentativci i hoće li biti spremni za subotnji susret.

- Belcar je jučer bio na treningu, Škaričić je na žalost bolestan i jučer ga nije bilo na treningu, ali se nadam da će se oporaviti, dok Vukčevića,Elezija i Mitrovskog nisam vidio desetak dana, a nadam se da će se vratiti zdravi i da će konkurirati za subotnje nadmetanje - rekao je trener Varaždina.

Govoreći o subotnjem suparniku Kovačevič je naglasio:

- Lokomotiva uvijek igra nogomet, ove godine su se pojačali, spoj su mladosti i iskustva i imaju dobro balansiranu momčad. Međutim, gledamo sebe i siguran sam da ćemo dati sve od sebe pred našom publikom i tražiti pobjedu - zaključio je Kovačević.

- Dobro su nam došle dvije utakmice na turniru u Vukovaru. Nadam se da smo se dobro pripremili jer očekuje nas zahtjevna utakmica, u kojoj će se sastati dvije podjednake ekipe. Nadamo se pobjedi jer u Koprivnici nismo došli do pobjede i nadam se da ćemo se u subotu odužiti našim navijačima - rekao je Domjanić.