Kovačević: Jedino protiv Hajduka nismo osvojili bodove u ovom prvenstvu, tako da smo maksimalno motivirani

| 10.2.2023. u 12:38h | Objavljeno u Sport

Sutra od 15 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu igrat će se utakmica 21. kola SuperSport HNL, između Varaždina i Hajduka.

- Nakon nesretnog poraza u Puli, gdje me veseli naša igra u drugom poluvremenu, osim naše reakcije kod prekida,okrenuli smo se utakmici s Hajdukom. Osjeti se i u gradu i u svlačionici da dolazi veliki protivnik. Kako god su u maloj rezultatskoj krizi uvijek je Hajduk - Hajduk. Cijenimo ga i poštujemo, ali gledamo samo sebe i stvarno ćemo na našem terenu sve učiniti da nakon domaće pobjede nad Slaven Belupom nastavimo taj pozitivan niz - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Varaždin je i protiv Hajduka, baš kao i protiv Slaven Belupa, izgubio u oba ovosezonska prvenstvena susreta, može li sutra biti treća-sreća za varaždinsku momčad?

- Slaven Belupo smo nakon dva poraza uspjeli pobijediti u trećem ovosezonskom nadmetanju, a još jedino protiv Hajduka nismo osvojili bodove u ovom prvenstvu, tako da je motivacija kod nas na maksimumu. Mislim da smo obje utakmice odigrali dobro, ali nogomet se igra zbog golova i na kraju je Hajduk zasluženo pobijedio,ali u obje smo utakmice imali puno izglednih situacija i nadigravali smo se s Hajdukom. Nadam se da ćemo opet igrati dobro, ali da će ovaj put sreća biti na našoj strani i da ćemo se na kraju veseliti bodovima protiv Hajduka - istaknuo je Kovačević.

U svlačionici nema problema s ozljedama ili kartonima, tako da bi svi trebali biti u konkurenciji za sutrašnje nadmetanje, koje će suditi Dario Bel iz Osijeka.

- Posljednju utakmicu zbog ozljeda nisu mogli igrati Stanić i Domjanić,a sada će biti u kadru, kao i novopridošli dvadesetjednogodišnji portugalski vezni igrač Rafael Pereira, koji je registriran za naš klub. Mene kao trenera veseli ta pozitivna konkurencija jer jedni druge moramo tjerati da budemo bolji. Imam slatkih briga oko sastava koji će početi susret protiv Hajduka - rekao je Kovačević.