Mario Kovačević i Božidar Radošević Foto: Dražen Novosel

Kovačević: "Kod kuće želimo svakog pobijediti pa tako i kvalitetnu Lokomotivu"

| 21.1.2023. u 09:00h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina će sutra u 17 sati i 10 minuta na Gradskom stadionu u Varaždinu, u sklopu 18. kola SuperSport HNL ugostiti zagrebačku Lokomotivu.

U konkurenciju za sastav vraćaju se Zelenika i Pellumbi, zbog ozljeda neće biti Ba, Perića, Vugrinca i Mitrovskog, a očekuje se da će i novopridošli Šaranić biti među kandidatima za nastup.

- Ima nas dovoljno, igrači rade dobro, a protiv Gorice smo pokazali karakter, protiv agresivnog domaćina na teškom terenu. Cijenim i poštujem Lokomotivu, već godinama igraju dobar, napadački nogomet i takve ih očekujem sutra. I mi igramo napadački pa očekujem dobru utakmicu. Vjerujem da su se naši navijači zaželjeli prvoligaškog nogometa i da će nas doći bodriti bez obzira na hladno vrijeme. Mislim da smo to zaslužili, a mi ćemo dati sve od sebe. Kod kuće želimo svakog pobijediti pa tako i dobru i kvalitetnu Lokomotivu - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Prvo ime nadmetanja u Velikoj Gorici golman Varaždina Božidar Radošević vjeruje u dobar rezultat na sutrašnjem susretu.

- Teren u Velikoj Gorici bio je jako težak za igru i mislim da taj susret nije pravo mjerilo i da Varaždin može puno više. Nadam se da ćemo to protiv Lokomotive pokazati i nadam se pozitivnom ishodu - rekao je Radošević.

- Igramo na svom terenu, protiv nas u Varaždinu nitko nije favorit. Idemo se nadigravati, idemo pokazati da smo bolji i po tri boda - zaključio je Radošević.