Ivana Dežić je još jednom bila najbolja strijelkinja u redovima Koke sa 11 golova Foto: Martin Novosel

Koka slavila u Crikvenici, bolja od domaće Murvice s 27:20

| 19.10.2019. u 20:43h | Objavljeno u Sport

Koka je uspjela i slavila svoju prvu gostujuću pobjedu ove sezone u Prvoj HRL za žene. Na današnjem gostovanju u sklopu 5. kola prvenstva kod Murvice u Crikvenici su bile bolje od domaćeg sastava s 27:20.

Prvih 30 minuta u Crikvenici je bilo izjednačeno. Prvih 15 minuta je Murvica držala vodstvo, dok je u nastavku Koka bila bolja i vodila u jednom trenu s tri gola prednosti (11:8 u 26. minuti). Ekipa Murvice je tada nanizala tri gola zaredom, ali Ivan Dežić se golom u zadnjom minuti prije poluvremena pobrinula da Koka ode na odmor s minimalnim vodstvom 12:11. U drugo poluvrijeme je Koka krenula odlučnije te je do 53. minute ostvarila visoko vodstvo od sedam golova razlike (23:16) koje je zadržala do kraja susreta.

Ivana Dežić je još jednom bila najbolja strijelkinja susreta za Koku s 11 golova, Matilda Mrazović i Suzana Furjan su svaka zabile po četiri gola, Katarina Mrazović je zabila tri, Marta Jurčić dva, dok su po jedan gol zabile Tea Jalušić, Lea Balajić i Nera Kuzminski. Najbolja u redovima Murvice je bila Marijeta Lekaj s devet golova.

U sljedećem 6. kolu, Koka će na domaćem terenu ugostiti ekipu Dugog Sela 55.